Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
П`ятниця, 04.19.2024, 2:29 AM
Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Меню сайту

Вхід на сайт

Пошук

Свята та події

Календарні свята та події. Спілкуємося українською

Календар

«  Березень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Корисні лінки

Головна » 2023 » Березень » 31 » Всеукраїнська науково-практична онлайн-конференція «Готовність дитини старшого дошкільного віку до систематичного навчання в школі»
11:04 AM
Всеукраїнська науково-практична онлайн-конференція «Готовність дитини старшого дошкільного віку до систематичного навчання в школі»

З метою об’єднання зусиль дорослих для забезпечення соціального та психологічного благополуччя дитини на етапі переходу від дошкільної до початкової освіти, прийняття науково виваженої позиції щодо систематичного шкільного навчання дитини в умовах сучасної школи Міністерством освіти і науки України спільно з лабораторією психології дошкільника Інституту психології імені Г.С.Костюка НАПН України, Державною установою «Український інститут розвитку освіти» у партнерстві з видавництвом «Ранок» у квітні 2023 року буде проведено Всеукраїнську науково-практичну онлайн-конференцію «Готовність дитини старшого дошкільного віку до систематичного навчання в школі» (додаток 1).
 

До участі у конференції запрошуються науковці, практики з усіх регіонів України, управлінці освітніх закладів, батьки дітей старшого дошкільного віку та початкової школи.
 

За матеріалами конференції та семінарів планується видання збірника наукових праць.Технічні вимоги до оформлення матеріалів Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Готовність дитини старшого дошкільного віку до систематичного навчання в школі» та науково-практичних семінарів «Завтра в школу: навігатор для дорослих» розміщено у додатку 2.
 

Реєстрація учасників й анкетування за покликанням: https://forms.gle/aAAYktv2XRyjg1MEA

Лист МОН


Додаток 1 


Графік проведення
Всеукраїнської науково-практичноїонлайн-конференції «Готовність
дитини старшого дошкільного віку до систематичного навчання в школі»


Формат проведення: пленарне засідання та серія науково-практичних семінарів «Завтра в школу: навігатор для дорослих»
Дата проведення: 06 квітня; 13 квітня; 20 квітня.
Час проведення: з 13.00 до 15.00.

Дата
проведення
Зміст
06 квітня 2023 р. Готовність дитини до шкільного навчання. Що це означає? Правова база рішення батьків про вступ дитини до школи. Позиції та твердження щодо проблемних питань проблеми. Наукова платформа рішення проблеми готовності дитини до шкільного навчання.
Покликання на трансляцію:
https://youtube.com/live/Ykh-xKxfg5U?feature=share
13 квітня 2023 р. Готовність дитини до шкільного навчання. Погляд психолога на оцінку готовності дитини до школи. Діагностичний інструментарій. Методика проведення обстеження та трактування результатів.
Покликання на трансляцію:
https://youtube.com/live/3O1Y_Gs8TVI?feature=share
20 квітня 2023 р. Готовність дитини до шкільного навчання. Прийняття дорослими усвідомлених рішень щодо вступу дитини в школу. Як допомогти дитині зробити ефективний та психологічно благополучний крок у шкільне життя.
Покликання на трансляцію:
https://youtube.com/live/oqWyc5PokK4?feature=share

 

 

Категорія: Підвищення кваліфікації | Переглядів: 99 | Додав: shevnadi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar