Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
Четвер, 04.25.2024, 1:14 PM
Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Меню сайту

Вхід на сайт

Пошук

Свята та події

Календарні свята та події. Спілкуємося українською

Календар

«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Корисні лінки

Головна » 2019 » Лютий » 27 » Відбувся семінар для учителів зарубіжної літератури та російської мови
10:59 AM
Відбувся семінар для учителів зарубіжної літератури та російської мови

22 лютого 2019 року в НВК «Гімназія – загальноосвітній навчальний заклад І ступеня міста Обухова імені В.Мельника» відбувся семінар для учителів зарубіжної літератури та російської мови

«Фахова майстерність учителя як один із компонентів підвищення якості знань»

Відповідно до плану семінару ШЕВЧЕНКО Надія Володимирівна, методист ММК управління освіти виконавчого комітету Обухівської міської ради, ознайомила присутніх з планом заходу та результатами роботи методичного об'єднання учителів зарубіжної літератури та російської мови за 2018/2019 н.р. Директор навчально-виховного комплексу ЛУЦЕНКО Наталія Вікторівна презентувала гімназію та привітала учасників і гостей. Цікавими та змістовними були фрагменти уроків "Сторінками роману "Євгеній Онєгін" (ГЕРАЩЕНКО-РУДЗІК Вікторія Миколаївна), "Написання м'якого знаку в кінці іменників після шиплячих" (САРАПІНА Юлія Сергіївна) та тренінг "Уроки радості і щастя за романом Елеанор Портер «Полліанна» (ФЕДОРЧЕНКО Валентина Степанівна).

Основними завданнями семінару було підвищення рівня фахової майстерності за допомогою впровадження дидактичних моделей з використанням інтерактивних технологій, формування творчого підходу до  використання інтерактивних методів з урахуванням індивідуальних особливостей учнів.

ГОЛУБЕНКО Ірина Рудольфівна, голова ММО учителів зарубіжної літератури та російської мови, підбила підсумки, поділилася своїми враженнями. 

На завершення семінару всі учасники обмінялись думками та виробили рекомендації щодо подальшої співпраці, а також висловили щирі слова подяки дирекції освітнього закладу та учителям за інформативну насиченість заходу, ілюстративність продемонстрованих прийомів та створення атмосфери творчого спілкування однодумців. 

ПЛАН      РЕКОМЕНДАЦІЇ          МАТЕРІАЛИ

 

 

Категорія: Методична робота | Переглядів: 418 | Додав: shevnadi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar