Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
П`ятниця, 03.29.2024, 2:38 PM
Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Меню сайту

Вхід на сайт

Пошук

Свята та події

Календарні свята та події. Спілкуємося українською

Календар

«  Січень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисні лінки

Головна » 2021 » Січень » 28 » Відбулося інтегроване заняття в ЗДО "Пролісок"
4:07 PM
Відбулося інтегроване заняття в ЗДО "Пролісок"

Колективний перегляд занять – важлива форма науково-методичної роботи

Головна мета такої роботи − підвищення кваліфікації та професійної майстерності кожного вихователя, розвиток та підвищення творчого потенціалу педагогічного колективу.

Ми знаємо, що пріоритетним завданням дошкільної освіти в Україні є розвиток творчої особистості дитини. Одним з механізмів розвитку творчих здібностей є залучення її до активної практичної діяльності.

Інтегроване заняття з теми "Розвиток творчих здібностей дітей дошкільного віку нетрадиційними техніками малювання", яке підготувала та провела вихователь старшої групи «Веселка» БОРДЮГ Любов Анатоліївна 27 січня 2021 р. на засіданні міського методичного об’єднання вихователів старших груп, показало, що з дітьми проводиться систематична робота із ознайомлення дітей з природою, її мешканцями та явищами. Діти мають достатні знання, уміють висловлювати свою думку, активні протягом усього заняття, із задоволенням виконують поставлені перед ними завдання. Важливо, що під час заняття гарно показано взаємодію, узгодженість діяльності вихователя та дітей.

Діалог між дітьми та вихователем є провідною формою спілкування. Вихователю  вдалося створити атмосферу співробітництва, викли­кати в дітей почуття співпереживання, радості за свій успіх і успіх товариша.

Слід відзначити, що дітям знайомі нетрадиційні техніки малювання. Вони досить вправно малювали зубною щіткою та зубним порошком. Робота  кожної дитини виявилась індивідуальною, неповторною.

Малювання з використанням нетрадиційних технік зображення не втомлює дошкільнят, а навпаки, у них зберігається висока активність, працездатність протягом усього часу, відведеного на виконання завдання. Крім того, застосування нетрадиційних технік малювання дозволяє дітям відчути незабутні позитивні емоції, розкрити і збагатити свої творчі здібності.

               

Автор: Н.Г.Бобкова

Категорія: Методична робота | Переглядів: 187 | Додав: shevnadi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar