Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
П`ятниця, 04.19.2024, 6:26 AM
Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Меню сайту

Вхід на сайт

Пошук

Свята та події

Календарні свята та події. Спілкуємося українською

Календар

«  Січень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисні лінки

Головна » 2021 » Січень » 29 » Відбулося настановче засідання в ЗДО "Світлячок"
10:14 AM
Відбулося настановче засідання в ЗДО "Світлячок"

ВИКОНУЄМО РІЧНІ ЗАВДАННЯ

27 січня 2021 року в ЗДО (ясла-садок) комбінованого типу «Світлячок» Обухівської міської ради відбулося настановче засідання щодо майбутньої педагогічної ради з теми «Вплив моделювання і технологій розвиваючих ігор на логіко-математичний розвиток дошкільнят», яка запланована на лютий.

Одним із річних завдань нашого закладу є розвиток логічних способів пізнання математичних властивостей і відносин шляхом активного використання педагогами умовно-символічних зображень, моделювання й технологій розвиваючих ігор З. Дьєнеша, Д. Кюїзенера, В. Воскобовича та ін. Тому й тема наступної педагогічної ради «Вплив моделювання й технологій розвиваючих ігор на логіко-математичний розвиток дошкільнят».

У рамках підготовки до педагогічної ради сьогодні пройшло заняття з використанням блоків З. Дьєнеша в І молодшій групі «Дзвіночок», яке провела педагогиня ДВОРНА Олена Олександрівна, а поряд, звичайно ж, була колега, ЗАДОРОЖНЯ Валентина Миколаївна, з якою продовжується багаторічна співпраця, що дає прекрасні плоди у вигляді завжди чудової підготовки дітей до школи. Вихователі продумали цікавий ігровий сюжет. Діти відвідували різних звірят та допомагали їм у вирішенні певних завдань. За такий короткий проміжок часу, протягом заняття, діти класифікували геометричні фігури, розрізняли величину, визначали кількість «багато», «один». А на завершення ще й погралися зі звірятами в хованки та визначали, де вони заховались, тобто відбувалось орієнтування в просторі. І все це діти робили із величезним задоволенням. Можливо, хтось зауважить, що ці завдання не для І молодшої групи? Так. Але, якщо дітям цікаво і не важко, то чому б і ні.

Пишаюся нашими вихователями. Їх майстерністю, креативністю, умінням допомагати один одному та справжньою материнською любов'ю до дітей.

         

Автор: Н.Петриченко

Категорія: Методична робота | Переглядів: 139 | Додав: shevnadi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar