Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
Четвер, 03.28.2024, 7:05 PM
Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Меню сайту

Вхід на сайт

Пошук

Свята та події

Календарні свята та події. Спілкуємося українською

Календар

«  Грудень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Корисні лінки

Головна » 2022 » Грудень » 5 » Урок.ОСВІТА.UA запрошує публікувати власні напрацювання
11:26 AM
Урок.ОСВІТА.UA запрошує публікувати власні напрацювання

Інформаційний ресурс Освіта.ua пропонує педагогам опублікувати свої розробки на сайті Урок.ОСВІТА.UA.

Сайт Урок.ОСВІТА.UA створено з метою популяризації найкращого педагогічного та управлінського досвіду й ознайомлення освітян з напрацюваннями їхніх колег.

Користуючись цим ресурсом, педагогічні працівники закладів освіти всіх типів мають можливість безкоштовно розмістити публікації з власними напрацюваннями.

На сайті розміщуються конспекти уроків і занять, сценарії позакласних і позашкільних заходів, розробки проєктів, різноманітні дидактичні матеріали, презентації до навчальних занять, тестові завдання, статті та інші публікації педагогів.

За кожну розміщену розробку автор отримує Сертифікат, який засвідчує, що його матеріал опубліковано на сайті Урок.ОСВІТА.UA та в електронному каталозі “Відкритий урок: розробки, технології, досвід”. Такі сертифікати є підтвердженням того, що напрацювання автора представлені на освітянському ресурсі національного рівня.

Окрім того, автори, які розмістили на сайті понад 5 матеріалів, мають змогу отримати спеціальний диплом за популяризацію власного досвіду.

Педагоги, які розмістили понад 30 розробок, отримають спеціальний диплом за особливий внесок у популяризацію педагогічного досвіду.

Найкращі матеріали отримують відзнаку «Вибір редакції».

Освітяни, матеріали яких п'ять разів отримали відзнаку «Вибір редакції», будуть нагороджені почесною відзнакою «Найкращий автор».

Опубліковані матеріали, сертифікати та дипломи в підсумку складатимуть електронне портфоліо педагога на сайті Урок.ОСВІТА.UA. Основна мета такого портфоліо – акумулювання та зберігання в презентабельному онлайновому вигляді інформації про творчу і професійну роботу педагогічного працівника та його досягнення. Матеріали портфоліо надалі можна буде використати під час атестації або сертифікації.

На цей момент сайт Урок.ОСВІТА.UA уже містить майже 30 тисяч матеріалів, зручно класифікованих за рівнями й типами закладів освіти, навчальними предметами, віком здобувачів освіти та жанром матеріалу. Саме тому педагоги можуть користуватися цим ресурсом не лише з метою популяризації свого досвіду, а й використання наробок колег у власній освітній діяльності.

ПЕРЕЙТИ НА САЙТ

Джерело: Освіта.ua

Категорія: Методична робота | Переглядів: 69 | Додав: shevnadi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar