Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
Четвер, 05.09.2024, 5:03 PM
Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Меню сайту

Вхід на сайт

Пошук

Свята та події

Календарні свята та події. Спілкуємося українською

Календар

«  Червень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Корисні лінки

Головна » 2023 » Червень » 13 » ТРЕТІЙ день навчання в Літній школі для педагогічних працівників громади
3:13 PM
ТРЕТІЙ день навчання в Літній школі для педагогічних працівників громади

14 червня 2023 року відбувся ТРЕТІЙ день триденного навчання за програмою Літньої школи професійного розвитку педагогічних працівників з теми «Педагогічні стратегії та розбудова освітньої траєкторії сучасного вчителя» (Н.В.Шевченко) за Модулем 3 «Інноваційні інструменти візуалізації знань».

Тренери Модуля 3:  ШЕВЧЕНКО Надія Володимирівна, консультант Центру; ТЕРЕЩУК Наталія Вікторівна, учитель Академічного ліцею №1 імені А.С.Малишка Обухівської міської ради; ГОРДІЄНКО Оксана Василівна, учитель української мови та літератури Академічного ліцею №5 Обухівської міської ради Київської області; БРУСЕНЦОВА Катерина Юріївна, учитель інформатики Академічного ліцею №5 Обухівської міської ради Київської області.

Змістовим наповненням заняття ДРУГОГО дня стало:

  • Методичні «фішки» для уроків суспільно-гуманітарного циклу.
  • Презентація історико-краєзнавчого проєкту для педагогічних працівників ЗЗСО Обухівської МТГ як форми професійної діяльності в рамках програми Київської області розвитку та функціонування української мови як державної. Інтерактивна презентація.

  • Інформаційна гігієна та цифрова безпека як важливі компетентності сучасного педагога. Академічна доброчесність. Інтерактивна лекція.

  • Презентація авторського творчого продукт.

Слухачами Літньої школи стали педагогічні працівники ЗЗСО Обухівської МТГ, а саме: Академічного ліцею 1, Академічного ліцею №3, Академічного ліцею №4, Академічного ліцею №5, Академічного ліцею імені В.Мельника, Краснослобідського ліцею, Копачівської гімназії, Маловільшанської гімназії, Семенівського ліцею, Дерев’янської гімназії, Красненської гімназії.

Проведений захід підвищив рівень професійної обізнаності вчителів щодо використання в роботі сучасних цифрових інструментів, а змістовий компонен націлив фахівців на використання широкої палітри інструментів для досягнення очікуваних результатів.


Із заміток персональних сайтів слухачів

«Вдячна усім організаторам та викладачам за спілкування, доброзичливе ставлення до слухачів, за донесену інформацію. Бажаю усім наснаги, професійних успіхів і сил на відкриття нових горизонтів. Миру всім і перемоги! ... Вдячна усім організаторам та викладачам за спілкування, доброзичливе ставлення до слухачів, за донесену інформацію. Бажаю усім наснаги, професійних успіхів і сил на відкриття нових горизонтів. Миру всім і перемоги!» (Щербань Н.П.)

«Вдячна усім організаторам та викладачам за спілкування, доброзичливе ставлення до слухачів, за донесену інформацію. Бажаю усім наснаги, професійних успіхів і сил на відкриття нових горизонтів. Миру всім і перемоги!» (Петрушина Н.В.)

«Організатори вдало поєднали інтерактивні лекції з  чіткими  роз’ясненнями та практичними завданнями. Відповідно кожен день навчання став для учасників як інформативним та корисним, так і сповненим позитивного, творчого професійного спілкування»   (Содолінська С.І.)

Учителі прослухали ряд інтерактивних лекцій та виконали практичні заняття. Хочеться подякувати нашим наставникам Шевченко Н.В., Терещук Н. В., Щербань О. М., Гордієнко О. В., Брусенцовій К. Ю. за те, що знайшли час і поділилися з нами своїм досвідом» (Сушко О.С.).

«Крім того багато цікавого підготували колеги з різних питань: деякі нові нормативні документи, особливості оцінювання досягнень здобувачів освіти і педагогіка партнерства НУШ, презентація історико-краєзнавчого проекту та багато іншої інформації. Дуже вдячна за такі цікаві і насичені дні всім, хто готував програму, навчав нас і ділився досвідом.  До нових зустрічей!» (Галабурда В.О.)         

«Протягом триденного навчання завдяки колегам – вчителям Обухівської територіальної громади, я навчилася планувати власний професійний розвиток,  складати тести за допомогою безкоштовних онлайн платформ, зокрема на "Всеосвіта", "На урок", створила власний сайт, як узагальнення професійної майстерності. Навчання в Літній школі пройшло цікаво, динамічно та інтерактивно» (Глушко В.В.)

«Протягом трох днів з нами працювали та ділилися досвідом консультант Центру Надія Володимирівна Шевченко та педагоги Обухівської територіальної громади. Ми ознайомилися з нормативно-правовим забезпеченням, навчилися правильно планувати свою освітню траєкторію, створювати тестові завдання на онлайн платформі «Всеосвіта», розробляти і використовувати у своїй роботі  Ментальні карти, але найголовніше, що я винесла з цих курсів – це створення влсного сайту. Три дні активного навчання пройшли швидко та з користю.  Хочу висловити подяку консультанту Центру Надії Шевченко, за організацію, цікаві лекції та змістовну програму триденного навчання. Дякую Вам за пророблену роботу!» (Овдієнко В.В.)

«Слухачі отримали конкретні знання та навички, які можна вже завтра застосувати під час підготовки до нового навчального року. Коли вчителі зустрічаються і працюють разом, обов’язково буде творчий результат. Долучайтесь до Літньої школи разом з нами! Заряд позитивної енергії вам гарантовано!» (Ідута Т.П.)

«Як результат, ми отримали дуже важливі знання щодо планування власного професійного розвитку, ознайомилися з різними техніками оцінювання, дізналися про важливість дотримання інформаційної гігієни та презентували авторський творчий продукт» (Бема О.М)


Щиро дякуємо тренерам за змістовні заняття, слухачам – за проявлений інтерес, директорові Академічного ліцею №1 імені А.С.Малишка – за надану можливість проведення заходу на базі закладу. Активна триденна співпраця дала неабиякі плоди. 

Переглянути ПЕРШИЙ день навчання

Переглянути ДРУГИЙ день навчання

Ознайомитися з іншими програмами Центру

  

   

 

Категорія: Діяльність Центру | Переглядів: 116 | Додав: shevnadi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar