Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
П`ятниця, 04.19.2024, 9:53 PM
Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Меню сайту

Вхід на сайт

Пошук

Свята та події

Календарні свята та події. Спілкуємося українською

Календар

«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Корисні лінки

Головна » 2018 » Травень » 11 » Семінар у НВК «СЗОШ І-ІІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням іноземних мов – ЗОШ І-ІІІ ступенів №5»
2:17 PM
Семінар у НВК «СЗОШ І-ІІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням іноземних мов – ЗОШ І-ІІІ ступенів №5»

4 травня 2018 року в навчально-виховному комплексі «Спеціалізована загальноосвітня школа I-ІІІ ступенів № 5 з поглибленим вивченням іноземних мов – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 5» Обухівської міської ради Київської області відбувся семінар для учителів української літератури 

«Сучасний інструментарій на уроках словесності

в контексті НУШ»

Зі вступним словом звернулася до присутніх заступник директора з НВР Жевага Валентина Миколаївна. Ознайомивши з планом роботи семінару, оголосивши мету та завдання, запросила на перегляд вистав "Родинне виховання" (автор Тарновська Надія Степанівна) та "Кайдашева сім‘я" (постановка Корнієць Раїси Григорівни та Науменко Тамари Олександрівни).

Учні школи вразили своєю майстерністю. Акторська гра, стилізовані костюмами, музичне озвучення – усе створювало творчу атмосферу та наповнювало добрими емоціями присутніх.

Обидві вистави вчать цінувати сім'ю, розуміти й підтримувати один одного, вчитися на чужих помилках та поважати старших.

Наступним етапом семінару були майстер-класи, які провели Гончарова Тетяна Володимирівна «Формування комунікативних компетентностей учнів на уроках розвитку мовлення засобами скраб-презентацій»; Войтенко Юлія Миколаївна  «Візуалізація як один із засобів підвищення якості мовної та літературної освіти»; Гордієнко Оксана Василівна «Мультимедійні засоби навчання. Медіамозаїка, або 7 прийомів роботи з відео» та Левченко Тетяна Павлівна «Створення асоціативного етюду, викликаного певним художнім образом». Їхнє педагогічне мистецтво, методичний почерк заслуговує на увагу й повагу. Присутні учителі з інтересом ознайомлювалися з новинками та активно брали участь.

На завершення присутніх чекав сюрприз – музична композиція від учня 9-А класу Гломозди Костянтина на старовинному фортепіано, яке було подароване німецькими побратимами.

 Семінар був дуже цікавий, корисний.

Щиро вдячні організаторам та вчителям навального закаду.

Матеріал надала заступник директорна з НВР В.М. Жевага 

Категорія: Методична робота | Переглядів: 542 | Додав: shevnadi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar