Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
П`ятниця, 04.19.2024, 3:55 AM
Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Меню сайту

Вхід на сайт

Пошук

Свята та події

Календарні свята та події. Спілкуємося українською

Календар

«  Листопад 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Корисні лінки

Головна » 2021 » Листопад » 26 » Педагогічна рада в ЗДО "Світлячок"
1:34 PM
Педагогічна рада в ЗДО "Світлячок"

ЗДО «Світлячок»

Річні завдання виконуються

24 листопада, відповідно до річного плану роботи, відбулася педагогічна рада №2. Педагоги жваво обговорили ефективність використання в освітньому процесі ЗДО альтернативної програми формування культури інженерного мислення в дітей перед дошкільного віку "STREAM-освіта, або Стежинки у Всесвіт". Педагоги закладу високо оцінили успіхи по впровадженню даної програми колег інших регіонів, адже, готуючись до педагогічної ради, вони цікавились цим питанням, а також поділились своїми здобутками та планами.

Слід наголосити про актуальність такої програми, адже напрям STREAM-освіта інтегрує в собі завдання з формування в дітей наукових уявлень про світ, розвиток уміння досліджувати, експериментувати, конструювати, ознайомлення дітей з ІКТ, уміння нестандартно мислити та робити ласні висновки.

У ході підготовки до педагогічної ради вихователями груп Домбровою Л.М., Задорожньою В.М., Мікуліною Г.В. було проведено заняття за напрямом STREAM-освіти. Вони пройшли на високому рівні з активним використанням експериментальної та дослідницької діяльності, а, найважливіше, величезною зацікавленістю дітей. 

Поряд із успіхами визначено і деякі недоліки. Зокрема, недостатнє наповнення осередків груп авторськими багатофункціональними дидактичними посібниками. Над вирішенням цього питання педагоги активно працюватимуть. 

Дякую, шановні колеги, за вашу активність, небайдужість і бажання створювати для наших маленьких здобувачів освіти якнайкращий комфортний, освітній простір.

     

                  Вихователь-методист ЗДО «Світлячок» - Надія Петриченко

Категорія: Методична робота | Переглядів: 143 | Додав: shevnadi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar