Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
Субота, 05.04.2024, 4:00 AM
Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Меню сайту

Вхід на сайт

Пошук

Свята та події

Календарні свята та події. Спілкуємося українською

Календар

«  Листопад 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Корисні лінки

Головна » 2023 » Листопад » 28 » Освітяни Обухівської МТГ узяли участь у І турі всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2024"
11:00 AM
Освітяни Обухівської МТГ узяли участь у І турі всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2024"

З метою підвищення престижності професії вчителя в суспільстві 22-27 листопада 2023 року в дистанційному форматі відбувся І тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024», до якого долучилися й освітяни Обухівської МТГ у номінаціях: «Образотворче мистецтво», «Українська мова та література».

Завданням конкурсу стало:

  • виявлення та підтримка талановитих педагогічних працівників, поширення кращого педагогічного досвіду;
  • розвиток творчого потенціалу вчителя та підвищення його професійної майстерності;
  • сприяння самореалізації вчителя.

Учителі громади взяли участь у відбіркових випробуваннях:

«Тестування» з метою визначення рівня професійної компетентності;

«Майстерка» з метою виявлення спроможності формувати в учнів / учениць наскрізні вміння на уроках інтегрованого мовно-літературного курсу (у номінації «Українська мова та література»);

«Практична робота» з метою виявлення вміння вести педагогічний малюнок (у номінації «Образотворче мистецтво»).


У тестуванні взяли участь 35 педагогів Київщини, які продемонстрували знаннєву складову професійно-методичної компетентності вчителя української мови та літератури.

За результатами Конкурсу в номінації «Українська мова та література» учителька Академічного ліцею №3 Обухівської міської ради Київської області КРІТ Олена Василівна, учителька Академічного ліцею №5 Обухівської міської ради Київської області ВОЙТЕНКО Юлія Миколаївна, учителька Копачівської гімназії Обухівської міської ради Київської області ЛІТВІШКО Олена Василівна увійшли в двадцятку кращих учителів області.

Змагання було продовжене конкурсним випробуванням «Майстерка». Учасники презентували доцільність та ефективність дібраних технологій, методів і прийомів навчання, спрямованих на формування наскрізних умінь, предметних і ключових компетентностей здобувачів освіти згідно з концепцією Нової української школи, та продемонстрували розуміння концепції навчання інтегрованого курсу мовно-літературної освітньої галузі. Педагоги ділилися ідеями, зразками творчості, демонстрували цікаві форми роботи та способи взаємодії з аудиторією.

ПРОТОКОЛ


За результатами Конкурсу в номінації «Образотворче мистецтво» учителька Григорівського ліцею Обухівської міської ради Київської області ЯКИМАХА Алла Олександрівна ввійшла в десятку кращих учителів Київської області.

ПРОТОКОЛ

   

Шановні учасники Конкурсу!

Зичимо вам міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, оптимізму, творчих здобутків, сили та наснаги у виконанні почесної місії вчителя – творінні добра, навчанні та вихованні учнівської молоді.

Нехай кожен день приносить вам радість і задоволення від зробленого, а  щирість і талант знаходять відгук у серцях  вихованців.

Категорія: Професійні конкурси й виставки | Переглядів: 137 | Додав: shevnadi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar