Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
Вівторок, 04.23.2024, 7:48 PM
Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Меню сайту

Вхід на сайт

Пошук

Свята та події

Календарні свята та події. Спілкуємося українською

Календар

«  Грудень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Корисні лінки

Головна » 2021 » Грудень » 28 » Освіта для всіх: різноманітність, інклюзія та фізичний розвиток
10:31 AM
Освіта для всіх: різноманітність, інклюзія та фізичний розвиток

ПРО КУРС

Досвід останніх десятиліть переконливо свідчить про те, що молодь з особливими освітніми потребами прагне розвивати свій як розумовий, так і фізичний потенціал. Діти хочуть вести активне життя, спілкуватися з однолітками, навчатися, займатися спортом, здобувати індивідуальні та командні перемоги. А тому дуже важливо, щоб демократичне суспільство й, відповідно, демократична школа давали їм цю можливість.

Часто трапляється так, що родина й оточення свідомо або несвідомо занижують самооцінку дитини, а відтак – вона сама не знає, на що здатна. Завдання сучасної школи – гармонізувати прагнення та можливості дитини, навчити її ставити перед собою амбіційну мету й досягати її.

Цей курс доповнює цикл курсів «Нова фізична культура» і має на меті всебічно допомогти адміністрації шкіл, команді психолого-педагогічного супроводу, вчителям фізичної культури та батькам опанувати необхідний інструментарій, який допоможе створити комфортне освітнє середовище для кожної дитини. Курс розробили шановані та досвідчені експерти й провідні фахівці спортивних асоціацій, а також педагоги-практики. Усі вони охоче поділяться з вами своїм досвідом та дадуть необхідні поради.

ЦЕЙ КУРС БУДЕ ЦІКАВИЙ

 

  • якщо ви вчитель, і у вашому класі навчається дитина з особливими освітніми потребами;
  • якщо ви освітній управлінець, працівник інклюзивно-ресурсного центру;
  • якщо ви батьки або опікуни дитини з особливими освітніми потребами.

 

Будь-який рух починається з базових знань. Запрошуємо отримати їх!

ОБСЯГ КУРСУ

30 годин

ФОРМА НАВЧАННЯ

Онлайн-курс, опановується дистанційно

ФОРМА ПІДТВЕРДЖЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ

Сертифікат про успішне завершення навчання з вказаною кількістю годин. Автентичність сертифіката можна перевірити за посиланням на ньому.

НАПРЯМ НАВЧАННЯ

Професійний розвиток педагогічних і науково-педагогічних працівників щодо удосконалення методичного та технологічного рівнів викладання, навичок ефективного планування освітнього процесу, створення освітнього середовища, доступного кожному, впровадження новітніх технологій у навчанні для подальшого розвитку української освіти.

ПЕРЕЛІК КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ, ЩО ВДОСКОНАЛЮВАТИМУТЬСЯ ТА НАБУВАТИМУТЬСЯ

Загальні: реалізація компетентнісної парадигми навчання; критичне та системне мислення; знання і розуміння сучасних тенденцій розвитку освіти; здатність діяти відповідально та свідомо; здатність ефективно комунікувати та працювати в команді; здатність ефективно взаємодіяти з представниками інших професійних груп; здатність до усвідомлення, цінування й поваги багатоманітності в суспільстві.

Фахові: професійно-педагогічна; інноваційно-дослідницька; методична; компетентності, визначені Профілем інклюзивних вчителів.

Категорія: Підвищення кваліфікації | Переглядів: 203 | Додав: shevnadi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar