Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
Субота, 04.20.2024, 11:46 AM
Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Меню сайту

Вхід на сайт

Пошук

Свята та події

Календарні свята та події. Спілкуємося українською

Календар

«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Корисні лінки

Головна » 2018 » Квітень » 16 » Майстер-клас учителя зарубіжної літератури
3:11 PM
Майстер-клас учителя зарубіжної літератури

10 квітня 2018 року на базі Сквирського НВК «Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4-дитячий садок» відбувся майстер-клас учителя вищої категорії Сотніченко С.А.  для вчителів зарубіжної літератури Київської області.

«Формування полікультурної компетентності на уроках зарубіжної літератури»

У заході взяла участь Голубенко Ірина Рудольфівна, учитель зарубіжної літератури навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа I-ІІІ ступенів № 3-ліцей» Обухівської міської ради Київської області.

Учасники заходу розглянули проблему формування полікультурної компетентності учнів у процесі вивчення зарубіжної літератури.

Практичну частину майстер-класу було проведено у формі імітаційної гри «Лепбук на уроці літератури. Із досвіду використання художньо-творчих міні-проектів на уроці» та багатьох методичних ідей «Як зробити урок цікавим та спонукати учнів критично мислити?». Учасники майстер-класу презентували виконання домашнього  завдання (створення практичних вправ із зарубіжної літератури, що формують полікультурну компетенцію).

Учителі зарубіжної літератури завітали до парку «Буки», який широко відомий поціновувачам подорожей, як місце з напрочуд гарним храмовим комплексом та ландшафтним парком. Мальовниче розташування на річці Роставиця, незвичайні пам’ятники, гарні замки надають Букам унікальності. Відвідувачі були у захопленні  від чудової природи парку.

Насамкінець усім учасникам майстер-класу за плідну творчу працю вручили  сертифікати.

Керівник та учасники майстер-класу висловлюють щиру подяку Осадчому І.Г., Стадніченко Г.М. за організацію та сприяння в проведенні авторського майстер-класу, а також Химері Н.В. та методичну допомогу та змістову наповненість занять.

За редакцією колективу майстер-класу

Джерело

 

Категорія: Методична робота | Переглядів: 571 | Додав: shevnadi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar