Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
Субота, 04.20.2024, 11:49 AM
Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Меню сайту

Вхід на сайт

Пошук

Свята та події

Календарні свята та події. Спілкуємося українською

Календар

«  Червень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Корисні лінки

Головна » 2021 » Червень » 17 » Безкоштовні онлайн-курси для вчителів фізичної культури
3:33 PM
Безкоштовні онлайн-курси для вчителів фізичної культури

Нова фізична культура: Футбол

ПРО КУРС

«Нова фізична культура: Футбол» — це практичний мінікурс, спрямований допомогти вчителям фізичної культури опанувати особливості викладання одного з сучасних видів спорту.

Футбол — найпопулярніша командна гра у світі, адже для неї потрібен мінімальний набір інвентарю. У футбол грають як в закритих приміщеннях, так і на відкритих стадіонах чи спортивних майданчиках. Ця гра — потужний засіб залучення молоді до активних занять фізичною культурою та спортом. Футбол має унікальний потенціал не лише для фізичного розвитку школярів, а й для розвитку їхнього пізнавального інтересу, волі та характеру, вміння орієнтуватися в навколишньому світі. 

Цей курс покликаний допомогти викладачеві фізичної культури опанувати необхідний інструментарій, який зробить заняття з футболу в школі корисними, цікавими та ефективними.


Нова фізична культура: Флорбол

ПРО КУРС

«Нова фізична культура: Флорбол» — це практичний мінікурс, спрямований допомогти вчителям фізичної культури опанувати особливості викладання одного з сучасних видів спорту.

Флорбол — динамічна та захоплива гра, яка не залежить від пори року та погоди за вікном. Все, що треба для гри — кілька друзів, ключки та м’яч. Цей вид спорту активно розвивається в Україні, залучаючи і професіоналів, і аматорів. Його використовують як одну із форм підготовки в багатьох видах спорту. Флорбол часто виступає засобом реабілітації для людей з травмами різного ступеня тяжкості. Чудова гра для змішаних команд і школярів, за своєю суттю — безпечна. Залучайте учнів до гри в флорбол, щоб розвивати їхню фізичну підготовленість, самоконтроль і вміння працювати в команді.

Цей курс покликаний допомогти викладачеві фізичної культури опанувати необхідний інструментарій, який зробить заняття з флорболу в школі корисними, цікавими та ефективними.


Нова фізична культура: Настільний теніс

 

ПРО КУРС

«Нова фізична культура: Настільний теніс» — це практичний мінікурс, спрямований допомогти вчителям фізичної культури опанувати особливості викладання одного з сучасних популярних видів спорту.

Настільний теніс — цікава та видовищна гра. За деякими оцінками, у світі в нього грають понад 800 мільйонів осіб — і дорослі, і діти. Гравці в настільний теніс вирізняються спритністю та відмінною фізичною формою. Це й не дивно, адже темп гри змінюється від 30 до 120 ударів на хвилину, швидкість руху руки з ракеткою досягає понад 40 кілометрів на годину, швидкість польоту м'яча при завершальних ударах може бути 170-180 кілометрів на годину, а його початкова швидкість — 200 кілометрів на годину. І при цьому м'яч повинен точно потрапляти в потрібну точку столу.

Цей курс покликаний допомогти викладачеві фізичної культури опанувати необхідний інструментарій, який зробить заняття з настільного тенісу в школі корисними, цікавими та ефективними.


Нова фізична культура: Регбі

ПРО КУРС

«Нова фізична культура: РЕГБІ» - це практичний мінікурс до теоретичного курсу «Нова фізична культура», який спрямований допомогти вчителям фізкультури опанувати особливості викладання одного з сучасних популярних видів спорту.

Регбі - олімпійський контактний командний вид спорту, метою в якому є ураження воріт суперника або занос м'яча в залікову зону опонента. На відміну від футболу, в регбі дозволені торкання м'яча руками.

Родоначальником регбі вважають Уебба Елліса, учня однієї зі шкіл міста Регбі (Англія), який під час футбольного матчу схопив м'яч руками і кинувся до залікової зони суперника. У той час існувало кілька різновидів футболу, і регламент матчу дозволяв торкання м'яча рукою, проте переміщатися з м'ячем не дозволялося. Перший звід правил регбі був опублікований учнями школи Рагбі в 1845 році.

Родоначальницею регбі в Україні стала Одеса. У далекому 1878 році в Південній Пальмірі відкрився «Одеський британський атлетичний клуб», який заснували британці - службовці пароплавних компаній та працівники Індо-Європейського телеграфу.

Цей курс покликаний допомогти викладачеві фізичної культури опанувати необхідний інструментарій, який допоможе зробити заняття з регбі в школі корисними, цікавими, інклюзивними та ефективними.

Зберіть всі сертифікати практичних мінікурсів до курсу «Нова фізична культура» та отримайте досвід, нові навички та 30 годин до вашої скарбнички підвищення кваліфікації!


Нова фізична культура: Баскетбол

ПРО КУРС

«Нова фізична культура: Баскетбол» - це практичний мінікурс до теоретичного курсу «Нова фізична культура», який спрямований допомогти вчителям фізкультури опанувати всі особливості викладання одного з найпопулярніших видів спорту. Баскетбол – це граційна, динамічна та дивовижна гра, яка будує командний дух, допомагає розвинути комунікаційні навички учнів та підтримувати чудову фізичну форму.

Цей курс покликаний допомогти викладачеві фізичної культури опанувати необхідний інструментарій, який допоможе зробити заняття з баскетболу в школі корисними, цікавими, інклюзивними та ефективними.

Зберіть всі сертифікати практичних мінікурсів до курсу «Нова фізична культура» та отримайте досвід, нові навички та 30 годин до вашої скарбнички підвищення кваліфікації!


Нова фізична культура: Степ-аеробіка

ПРО КУРС

«Нова фізична культура: Степ-аеробіка» - це практичний мінікурс до теоретичного курсу «Нова фізична культура», який спрямований допомогти вчителям фізкультури опанувати всі особливості викладання та впровадження степ – аеробіки в школі.

Степ-аеробіка - динамічний різновид аеробіки, в якому вправи виконуються за допомогою піднесення - степ-платформи.

Сучасна степ-аеробіка - це ефективне кардіо-тренування, в основі якого лежать прості хореографічні руху зі степ-платформою. Аеробіка на степах однаково підходить як початківцям, так і просунутим спортсменам.

Якщо ви хочете мати здорове красиве тіло, то обов'язково займайтеся кардіо-тренуваннями на регулярній основі. Це відмінний спосіб отримати гарну фігуру, натренувати серцевий м'яз і розвинути витривалість. Є багато видів аеробних тренувань, які допоможуть вам підтримувати пульс і спалювати зайві калорії, але одним з найбільш популярних кардіо-напрямків стала сучасна степ-аеробіка.

Цей курс покликаний допомогти викладачеві фізичної культури опанувати необхідний інструментарій, який допоможе зробити заняття зі степ-аеробіки в школі корисними, цікавими, інклюзивними та ефективними.

Зберіть всі сертифікати практичних мінікурсів до курсу «Нова фізична культура» та отримайте досвід, нові навички та 30 годин до вашої скарбнички підвищення кваліфікації вчителя!


Нова фізична культура: Чирлідинг

ПРО КУРС

«Нова фізична культура: Чирлідинг» - це практичний мінікурс до теоретичного курсу «Нова фізична культура», який спрямований допомогти вчителям фізкультури опанувати всі особливості викладання та впровадження чирлідингу в школі.

Термін чирлідинг походить від англ. cheer –підтримувати та lead – управляти, вести.

Чирлідинг використовуєть для підтримки спортсменів під час командних ігор, змагань, спортивних видовищ.

Це не просто вид танцю, а сучасний спортивний напрямок, який поєднує в собі танцювальні, гімнастичні елементи та акробатичні трюки.

Вирізняють два головні напрямки чирлідингу:
- Співпраця зі спортивними командами для залучення більшого числа уболівальників, моральної підтримки спортсменів, створення сприятливої атмосфери на змаганні;
- Змагання між командами чирлідерш, на яких демонструються танцювальні, гімнастичні та акробатичні навички спортсменок.

Тому, чирлідинг давно перестав бути лише доповненням до футболу, баскетболу, хокею. Сьогодні це самостійний яскравий вид спорту.

Цей курс покликаний допомогти викладачеві фізичної культури опанувати необхідний інструментарій, який допоможе зробити заняття з чирлідингу в школі корисними, цікавими, інклюзивними та ефективними.

Зберіть всі сертифікати практичних мінікурсів до курсу «Нова фізична культура» та отримайте досвід, нові навички та 30 годин до вашої скарбнички підвищення кваліфікації!


Нова фізична культура: Кросфіт

ПРО КУРС

«Нова фізична культура: Кросфіт» - це практичний мінікурс до теоретичного курсу «Нова фізична культура», який спрямований допомогти вчителям фізкультури опанувати всі особливості викладання та впровадження кросфіту. Що таке кросфіт? Це спосіб життя, який характеризується безпечними, ефективними фізичними вправами та здоровим харчуванням. Кросфіт можна використовувати для досягнення будь-якої мети: від покращення здоров’я до схуднення. Програма працює для всіх - людей, які тільки починають, і людей, які тренуються роками та, звісно, для школярів.

Цей курс покликаний допомогти викладачеві фізичної культури опанувати необхідний інструментарій, який допоможе зробити заняття з кросфіту в школі корисними, цікавими, інклюзивними та ефективними.

Зберіть всі сертифікати практичних мінікурсів до курсу «Нова фізична культура» та отримайте досвід, нові навички та 30 годин до вашої скарбнички підвищення кваліфікації!


Нова фізична культура: БІГ

ПРО КУРС

«Нова фізична культура: БІГ» - це практичний мінікурс до теоретичного курсу «Нова фізична культура», який спрямований допомогти вчителям фізкультури опанувати всі особливості викладання та впровадження бігу в школі.

Біг - один з найпростіших і доступних видів фізичного навантаження. Ним займаються спортсмени і новачки, діти і дорослі. У цьому курсі ми зібрали 10 причин швидко надіти кросівки і прямо зараз відправитися на пробіжку.

1. Біг зміцнює імунітет;
2. Підвищує витривалість;
3. Збільшує м'язи;
4. Заряджає бадьорістю;
5. Покращує кровообіг;
6. Розвиває суглоби;
7. Палить жировий прошарок;
8. Підвищує концентрацію;
9. Зміцнює дихання;
10. Дарує радість колективної роботи.

Біг - відмінний спосіб зарядити свій організм енергією на початку шкільного дня. Під час бігу прискорюється обмін речовин, тканини насичуються киснем, процеси в організмі йдуть ефективніше.

А ще бонус: для того, щоб займатися бігом, не потрібно жодного спорядження. Побігли!

Цей курс покликаний допомогти викладачеві фізичної культури опанувати необхідний інструментарій, який допоможе зробити заняття зі степ-аеробіки в школі корисними, цікавими, інклюзивними та ефективними.

Зберіть всі сертифікати практичних мінікурсів до курсу «Нова фізична культура» та отримайте досвід, нові навички та 30 годин до вашої скарбнички підвищення кваліфікації вчителя!


Нова фізична культура

ПРО КУРС

Сучасна освіта в епоху новітніх технологій – це постійні виклики для викладачів та батьків. Нині вчитель – не тільки вихователь нової людини, а й сам безупинний учень. Освіта впродовж життя дозволяє розвиватись та постійно змінюватись, знаходити нові підходи та практики. Освітяни вже опанували змішане навчання та «перегорнуті класи». Навчились викладати за методом «круглого столу» та будувати разом з учнями «риб’ячий скелет» як вправу з критичного мислення. Настав час для наступних кроків – опановуємо сучасну фізичну культуру разом!

Як правильно побудувати урок фізкультури? Як навчитись говорити з учнем про спорт? Чому спорт – це спочатку комунікація, а вже потім змагання? Спорт був та лишається запорукою розвитку людини, а особливо дитини. Спортивні елементи мають стати частиною кожного уроку, але як саме ввести фізичну культуру до вашого класу? Відповіді на всі ці питання ми обов’язково надамо впродовж навчання!

Категорія: Підвищення кваліфікації | Переглядів: 821 | Додав: shevnadi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar