Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
П`ятниця, 04.19.2024, 1:07 AM
Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Меню сайту

Вхід на сайт

Пошук

Свята та події

Календарні свята та події. Спілкуємося українською

Календар

«  Лютий 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Корисні лінки

Головна » 2021 » Лютий » 5 » Відбулося заключне заняття із циклу занять у рамках підготовки до педагогічної ради у ЗДО "Світлячок"
11:31 AM
Відбулося заключне заняття із циклу занять у рамках підготовки до педагогічної ради у ЗДО "Світлячок"

ВЧИМОСЬ І НАВЧАЄМО

04 лютого 2021 р. у ЗДО «Світлячок» відбулось заключне заняття із циклу занять у рамках підготовки до педагогічної ради №3 за теми «Вплив моделювання і технологій розвиваючих ігор на логіко-математичний розвиток дошкільнят». Провела його педагог-початківець ЯРМОЛЮК Лариса Анатоліївна. Тема заняття «Подорож в Караїну математики», а запрошені були малята старшої групи «Веселинка», мудра тітонька Сова. У зв'язку із темою педагогічної ради, заняття було побудовано на використанні блоків З. Дьєнеша та паличок Кюїзенера. Третій рік поспіль вихователі нашого закладу активно впроваджують таку технологію в освітній процес ДНЗ. І слід зауважити, що це дає результат, спонукає дітей до роздумів, розвиває мислення, увагу. У цьому ми ще раз переконались, відвідавши захід. Лариса Анатоліївна самостійно продумала хід заняття, завдання, прийоми для зацікавлення дітей.

Як вихователь-методист закладу, хочу зауважити, що взаємодія з педагогами побудована на довірі, тому їм дається можливість більш самостійно готувати та «проживати» хід заняття. Адже кожен провів би його по-своєму, маючи одну тему. І саме тому, я впевнена, що всі вони цікаві та корисні. Присутні переживають за своїх колег та підтримують, як можуть. Навіть невеличкі слова підтримки чи смайлики на аркушах паперу додають «бенефіціанту» впевненості та гарного настрою. Дякую, дорогі колеги, за вашу небайдужість. Щодо сьогоднішнього заняття, то пройшло воно дуже цікаво для дітей. Вихователь тримала темп, тому й діти весь час були уважні, активні, налаштовані на роботу. Ми побачили, що вихованці вміють працювати з даним матеріалом і робота ця проводиться систематично обома вихователями групи − ЯРМОЛЮК Ларисою Анатоліївною та БОЙКО Юлією Віталіївною.

Дякую вам, дорогі колеги, за вашу працю та активну підготовку дітей до навчання в школі. 

        

Н.Петриченко,

вихователь-методист ДНЗ «Світлячок»

 

Категорія: Методична робота | Переглядів: 210 | Додав: shevnadi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar