Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
Середа, 04.24.2024, 9:16 PM
Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Меню сайту

Вхід на сайт

Пошук

Свята та події

Календарні свята та події. Спілкуємося українською

Календар

«  Березень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Корисні лінки

Головна » 2021 » Березень » 23 » Запрошуємо всіх прогресивних педагогів на онлайн-зустріч
10:43 PM
Запрошуємо всіх прогресивних педагогів на онлайн-зустріч

Запрошуємо всіх прогресивних педагогів на онлайнзустріч. А ви помітили, що вже пройшов рік з оголошеного минулої весни двотижневого карантину? Ох, скільки всього з нами сталося за цей період!

Проте весна 2021 несе нові виклики та задачі. Як закінчити навчальний рік ефектно та з драйвом? Особливо в умовах локдаунів, що знову чекають на Україну?

Клуб Онлайн Освіти запрошує керівників методичних об’єднань, адміністрацію закладів загальної середньої освіти, учителів початкових класів, учителів-предметників, педагогів-організаторів, шкільних психологів, соціальних педагогів, працівників інформаційно-ресурсних центрів, асистентів учителів, вихователів груп подовженого дня до активного обговорення, обміну ідеями,  поглядами та думками під час вебінару “Інтегровані кейс-уроки: універсальний тренд сучасної освіти в умовах дистанційного, очного та змішаного навчання”, що стане фінальним акордом цього навчального року.

У ході вебінару буде закцентовано, навіщо і як саме використовувати кейс-уроки, показано секрети, фішки та лайфхаки вибору та проведення кейс-уроків в умовах звичайного, дистанційного та змішаного формату.

До зустрічі 30 березня 2021!

Щоб узяти участь, потрібно зареєструватися на сайті!

Але це не всі гарні новини! Кожному учаснику вебінару – приємний бонус: онлайн-книга Володимира Співаковського “Кейси Співаковського” в подарунок.

Ця книга – про переломний етап у світовій системі освіти, коли звичайні нудні предмети замінюються на довгоочікувані «системні знання». Новинка тільки з’явилася в продажу, і ви будете одними з перших, хто зможе ознайомитися з нею. Дізнатися більше про книгу

Адже всі ми мріємо про освіту без кордонів, готові й відкриті до сучасного світу онлайн.

Бути частиною такої спільноти – неймовірна радість. Дякуємо, що ви з нами!

Джерело: КНЗ КОР "КОІПОПК"

Категорія: Підвищення кваліфікації | Переглядів: 169 | Додав: shevnadi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar