Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
Субота, 04.20.2024, 3:59 PM
Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Меню сайту

Вхід на сайт

Пошук

Свята та події

Календарні свята та події. Спілкуємося українською

Календар

«  Червень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Корисні лінки

Головна » 2021 » Червень » 11 » Відбуласі онлайн-нарада керівників професійних спільнот
9:37 PM
Відбуласі онлайн-нарада керівників професійних спільнот

11 червня 2021 року в режимі онлайн відбулася нарада «Напрямки та зміст роботи обласних професійних спільнот педагогічних працівників у 2021/2022 н.р.», для керівників обласних майстер-класів і педстудій, які працюватимуть у 2021/2022 н.р. у Київській області, зокрема обласні професійні спільноти, які працюватимуть на базі закладів освіти Обухівської МТГ, а саме:

«Цифрові інструменти розвитку інформаційно-комунікаційної компетентності учасників освітнього процесу» – педстудія для вчителів інформатики, української мови і літератури, трудового навчання на базі Академічного ліцею №1 імені А.С. Малишка Обухівської міської ради, керівниками якої є ШЕВЧЕНКО Алла Вікторівна, учитель математики та інформатики; КРУК Валентина Іванівна, учитель української мови та літератури; СПІЛЕНКО Олена Костянтинівна, учитель трудового навчання;

«Реалізація компетентнісного підходу на заняттях гуртка англійської мови» – педстудія для керівників гуртків англійської мови закладів позашкільної, загальної середньої освіти  на базі Обухівського міського центру творчості дітей, юнацтва та молоді «Романтик», керівником якої є КОМОГОРОВА Марина Іванівна, керівник гуртка «English», кандидат педагогічних наук.

Змістовим наповненням наради стали:

  • особливості  реєстрації на відповідні спільноти;
  • нормативно-правові аспекти функціонування обласних майстер-класів і педстудій;
  • алгоритмом діяльності педстудій та майстер-класів, тощо.

Зустріч організована Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів;  спікерами наради були:

БАЧИНСЬКА Євгенія Миколаївна, проректор, кандидат педагогічних наук, доцент, яка привітала учасників наради із початком роботи, затвердженням відповідних майстер-класів та педстудій на обласному рівні та побажала творчих успіхів у реалізації намічених планів.

СТАДНІЧЕНКО Галина Михайлівна, координатор роботи обласних професійних спільнот, методист відділу координації методичної роботи та неперервної педагогічної освіти інституту. Галина Михайлівна розповіла про всі аспекти роботи відповідних педагогічних спільнот, звернула увагу, що вся інформація буде розміщена на сайті Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів, зупинилась на нормативно-правовому забезпеченні, алгоритмі роботи обласних майстер-класів та педстудій. Відмітила позитивну тенденцію в роботі освітян області, а саме, активність педагогів в організації та проведенні майстер-класів та педстудій інших професійних спільнот.

Реєстрація буде здійснюватись на сайті Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів.

Увага! Відкриття реєстрації стартує 22 червня 2021 року об 11.00 год за посиланням:

https://kristti.com.ua/karta-sajtu-2/naukovo-metodychna-robota/oblasni-profesijni-ob-yednannya-pedagogichnyh-pratsivnykiv/2021-2022-navchalnyj-rik/

ФЕДОРЧУК Валерій Анатолійович, завідувач відділу інформатики, зупинився на питаннях технічного та організаційного характеру, надав рекомендації щодо реєстрації, формуванні списків та інших деталей  для забезпечення злагодженої роботи.

Учасники наради мали можливість поспілкуватись у чаті, задати спікерам запитання, на які отримали вичерпну відповідь.

Керівники майстер-класів та педстудій працюватимуть над освітніми програмами, готуватимуть візитівки, розпланують заняття та підготують творчі завдання. Наступна зустріч відбудеться у серпні.

Дякуємо організаторам за актуальний, інформативний та цікавий захід.

 

Автор: А.Шевченко, учителька інформатики

Академічного ліцею №1 імені А.С. Малишка Обухівської міської ради

      

Категорія: Діяльність Центру | Переглядів: 246 | Додав: shevnadi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar