Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
П`ятниця, 03.29.2024, 3:52 AM
Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Меню сайту

Вхід на сайт

Пошук

Свята та події

Календарні свята та події. Спілкуємося українською

Календар

«  Липень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Корисні лінки

Головна » 2020 » Липень » 31 » Методичні рекомендації щодо організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти в умовах дистанційного навчання
12:14 PM
Методичні рекомендації щодо організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти в умовах дистанційного навчання

Навесні 2020 року заклади освіти України працювали за дистанційною формою. Це відбулося в рамках карантину, оголошеного по всій країні у зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції Covid-19. Існує ймовірність того, що восени більшості українським школам доведеться використати дистанційне навчання для закладів освіти або окремих учасників освітнього процесу..

Організація дистанційного навчання має забезпечити можливість здобувачів освіти реалізувати право на якісну та доступну освіту відповідно до їхніх здібностей, інтересів, потреб, мотивації, можливостей та досвіду, незалежно від віку, місця проживання чи перебування, стану здоров’я, соціального і майнового стану, інших ознак і обставин, у тому числі тих, які об’єктивно унеможливлюють відвідування закладів освіти.

Комунальним навчальним закладом Київської обласної ради «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» підготовлено методичні рекомендації щодо організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти в умовах дистанційного навчання. Висвітлено питання  управління закладом освіти в умовах дистанційного навчання,  уміщено методичні рекомендації щодо організації освітнього процесу в початковій школі в умовах дистанційного навчання, організації освітнього про­цесу з мистецьких, гуманітарних і суспільних предметів, предметів природничо-математичного циклу, технологій, освітньої галузі «Здоров’я і фізична культура» в основній та старшій школі, організації рухової активності учнів в умовах дистанційного навчання. Також представлено методичні рекомендації з питань інклюзивної освіти.

 

Методичні рекомендації щодо організації освітнього процесу

в закладах загальної середньої освіти в умовах дистанційного навчання 

(суспільно-гуманітарні дисципліни)


Методичні рекомендації щодо організації освітнього процесу

в закладах загальної середньої освіти в умовах дистанційного навчання 

(усі предмети)

Джерело

 

Категорія: Освіта | Переглядів: 253 | Додав: shevnadi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar